Hvordan Amaïta blev til

Sommerfuglformede kaftaner, overdimensionerede kapper og bukser med klokkebund. Vi diskuterer ikke kun vores Eid-garderobeliste her, men hvad der trender i en beskeden modeverden.

Mode har taget verden med storm i de senere år, ikke kun fordi den er populær blandt de muslimske kvinder, men også hos alle andre, der tror på 'tidløse og sofistikerede' modeforklaringer.

Amal startede sit modeinitiativ Amaïta med det ene mål at levere moderigtigt tøj til dem, der foretrækker at bære beskedent modetøj. "Dengang var der en alvorlig knaphed i segmentet. Personligt fandt jeg ikke mange muligheder med hensyn til beskedent modetøj, selvom jeg elskede at eksperimentere med nye stilarter og design. Derfor opfordrede min egen rejse mig til at starte Amaïta. Folk fra alle livssegmenter kommer for at købe vores tøj, ikke kun muslimske kvinder, men alle, der foretrækker en løstsiddende, behagelig og trendy styling, der er tidløs og sofistikeret"

"Mode kan bæres hele året rundt. Jeg kan bære en bomulds-midi i sommersæsonen. Det ser så feminint og attraktivt ud. Om vinteren kan jeg bære det samme sammen med en kappe eller en jakke og leggings. Jeg kan endda ledsage et tørklæde med samme styling og se ikke mindre ud end en fransk skuespillerinde"

"Jeg er overrasket over, at folk endda besøger onlinesider for at købe vores modetøj. Det må betyde, at vi leverer noget, som kunderne virkelig ønsker," sagde Amal.

Vi kan også sige, at det er en trend, som vi har set før, og som vi har valgt at bevare og bære hele året rundt.

Mest solgte