Refunderingspolitik
Hvis du vil annullere eller ændre på en bestilling du har lavet, så send os en e-mail til kontakt@amaita.dk. Vi vil prøve at imødekomme din anmodning, men hvis din bestilling allerede er afsendt, kan den ikke blive ændret eller annulleret. 

Hvis du gerne vil returnere én eller flere varer, skal du underrette os inden for 14 arbejdsdage, fra du har modtaget din ordre fysisk.

For at være berettiget til en eventuel retur, skal varerne være uåbnede, ubrugte og i samme stand som du modtog det.

Leveringsomkostningerne for de returnerede varer vil ikke blive dækket af Amaita, medmindre returneringen er i forbindelse med en reklamationsret.
Derfor skal du dække disse udgifter og returnere varerne i forsvarligt emballage.
Når dine returnerede varer er modtaget og inspiceret, vil du få refunderet pengene for de varer der er berettiget til en returnering.
    REKLAMATIONSRET:
    Hvis én eller flere af dine modtagne varer har fejl eller mangler – eksempelvis materiale- eller produktionsfejl, skal du kontakte os hurtigst muligt. Du har 24 måneders reklamationsret, forudsat du reklamerer indenfor en rimelig tid fra du har modtaget varen.

    Hvis reklamationen er berettiget, og manglen ikke kan afhjælpes uden tilbagesendelse af varen, tilbagebetaler vi fragtomkostningerne. Husk derfor at gemme kvitteringen for køb af forsendelse.